Heb je een conflict? Boek nu jouw verzoengesprek.

Het Verzoengesprek


Het Verzoengesprek (de Ingemar Francisca methode) dient als toeleiding naar mediation. Of naar een uitkomst op zich, waarbij er aan het eind van het traject twee winnaars zijn.

Het verzoengesprek is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij vergeving en verzoening belangrijke thema’s zijn. Een neutrale en bemiddelingsdeskundige, de verzoener, begeleidt de communicatie tussen partijen. Het horen van elkaars pijn-verhaal is een belangrijk aspect van het verzoengesprek.

Het verzoengeprek stelt partijen in staat om er samen zelf uit te komen. Bij het verzoengesprek is het net als bij mediation niet de verzoener maar de partijen die de uitkomst bepalen. 

De doelstelling van het verzoengesprek is dat er aan het einde van het proces sprake is van twee winnaars. Die op eigen en respectvolle wijze invulling willen geven aan een nieuw hoofdstuk.

Wil je meer informatie over het verzoengesprek? Vul hieronder het formulier in.

Als verzoener ondersteunt Ingemar Francisca individuen ook om vrede met zichzelf te sluiten. Zichzelf te vergeven en het pad naar verzoening te bewandelen.


Ik wil graag meer informatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.