Heb je een conflict? Boek nu jouw verzoengesprek.

Webshop 

Het verzoengesprek is van een vorm van conflictbemiddeling waarbij vergeving en verzoening belangrijke thema’s zijn. Een neutrale en bemiddelingsdeskundige, de verzoener, begeleidt de stappen naar verzoening, vergeving of loslaten.


Het intake verzoengesprek is een eerste kennismaking tussen de verzoener en de partijen of de 
persoon die de partijen aanmeldt. Tijdens dit gesprek wordt bekeken of het verzoengesprek de juiste aanpak is voor de situatie. De partijen krijgen de optie om tijdens een vervolg afspraak elk apart kort hun pijn-verhaal te vertellen aan de verzoener. Nog voordat het formele traject start.

 

Het intakegesprek dient ook om de bereidwilligeheid bij de partijen te peilen. Het tarief voor dit eerste gesprek bedraagt 35,00 euro per uur inclusief btw

 

Het verzoengesprek traject start na een positive intake en het ondertekenen van alle formaliteiten. Het is mogelijk om per keer uren in te kopen voor het voeren van de verzoengesprekken. Het minimum aantal uren per keer is 2 uur. De gesprekken vinden online plaats. Voor de online gesprekken  hoeft men geen account te maken. Met één klik op de link ben je in de online verzoenkamer. De kosten voor de verzoengesprekken worden 50/50 door de partijen voldaan.

Als verzoener ondersteunt Ingemar je, om vrede te sluiten met jezelf en om eventueel anderen te vergeven en het pad naar vergeving en verzoening te bewandelen.

Verzoening is een bijzonder proces dat hard werken vereist.

Duur van de sessies: Twee uur per bijeenkomst. 

Investering: 45,00 per uur incl. btw. 

De verzoenstenen hebben als doel om een vijandige stilte te doorbreken. Één steen is voor jou en het tweede steentje mag je aan een geliefde, familielid, kennis, collega, vriend of vriendin geven. Met dezelfde boodschap als aan jou.

Stuur dan de verzoensteen samen met een korte brief en doorbreek zo de vijandige stilte. De cruciale vraag in jouw brief is of de weg naar verzoening of vergeving bewandeld kan worden. Ontvang je de steen terug? Dan weet je dat de mogelijkheid er is! Wat ook heel goed kan is dat jij en de betrokken persoon beslissen dat elkaar loslaten het beste is. Doe dat dan in alle waardigheid en respectvol. Zonder nog langer wrok of boosheid in je hart te koesteren. 

Het mooie van de verzoensteen is dat jij de eerste stap kunt zetten én een ander met de steen kunt inspireren om het zelfde te doen. Bestel hier jouw eigen stenen!

 

Er was eens Pijn, is hardcover boekje met daarin korte inspirerende en prikkelende verhalen en gedichten. Want pijn is niet het einde maar een nieuw begin.

Bij deze bundel ontvang je twee gratis 

• er was eens PIJN is een productie van Ikstavoorverzoening